#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2019
14:00 - 17:00

Categorieën


Op zondag 2 juni is het zover, eindelijk LEUCK in De Roseboom.

“Jullie een Leucke avond, wij een leuke avond”
Leuck is een cover-band uit de omgeving van Deventer en al een jaar of 10 actief. Na een aantal wisselingen heeft Leuck sinds eind 2018 de huidige bezetting:
– Zang / Mondharmonica: Martine
– Gitaar: Eric
– Drums / Backing vocals: Anton
– Bas / Backing vocals: Hans
Wij hebben een avondvullend programma met pure Engelstalige classis rock nummers uit voornamelijk de jaren ‘60-’90. De laatst tijd leggen wij steeds meer de nadruk op classis rock van Nederlandse bodem. Zowel Engelstalig (o.a. Shocking Blue, Brainbox e.d.) als Nederlands talig (De Dijk, the Scene e.d.). Enerzijds om ons daarmee te onderscheiden, anderzijds omdat er in Nederland gewoon verschrikkelijk goede muziek is (en wordt) gemaakt.
Wekelijks zijn wij te vinden in onze oefenruimte annex studio om de sets bij te schaven, nieuwe nummers te spelen en bovenal veel plezier te hebben met elkaar en er een leucke avond van te maken. Ook zin in in een avondje stevige live-muziek? Neem dan contact met ons op via: Leuck@Live.nl

Dus als je een zondagmiddag lekker wilt losgaan kom dan 2 juni naar De Roseboom. Wil je zeker zijn van een plaats reserveer dan hieronder of bel     055-5060646. Ook mailen naar info@deroseboom.nl is mogelijk om te reserveren.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.