#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Date(s) - 23/09/2018
14:00 - 18:00

CategorieënVandaag hebben we Jannet Bodewes met haar band Countryline op het podium staan.
Haar repertoire is pure country en countryrock met up tempo nummers en mooie ballads.
Naast country evergreens van grootheden als Tammy Wynette, Loretta Lynn en Patsy Cline is Jannet Bodewes sinds de jaren negentig geïnspireerd door de moderne countrymuziek van Trisha Yearwood, Heather Myles en Shania Twain. Tegenwoordig schrijft Jannet Bodewes ook haar eigen nummers, heeft ze componisten en tekstschrijvers in Amerika en Engeland maar blijft daarbij trouw aan het pure country geluid.
Jannet Bodewes behaalt al jaren als country zangeres internationale prijzen. In 2011 won ze de eerste editie van de Country Music Euro Masters in Duitsland en produceerde in eigen beheer haar eerste solo cd “ Here I Am” . Het jaar werd een succes met het tekenen van een contract met Westwood Int. Records in Nashville (USA).
In 2012 won Jannet de Tammy Wynette Tribute Award in Engeland en trad op met haar nieuwe begeleidingsband “ Countryline” tijdens het jaarlijkse gala van de Dutch Country Music Assosiation, won in oktober voor de tweede keer op rij de Country Music Euro Masters in Duitsland en won met haar band Countryline de tweede prijs in de bandcategorie
In 2013 is haar eerste Nashville album “Hank & Patsy’s Ghost” uitgekomen in diverse landen in Europa en het 2de album “Blue Days” volgde in 2016. Inmiddels wordt er gewerkt aan een 3de album. Jannet Bodewes & Countryline hebben inmiddels optreden gehad op verschillende grote en kleine podia in Nederland, Engeland, Denemarken en Duitsland, waar zij, afhankelijk van wat er gevraagd wordt, luistermuziek, linedance-songs, covers en eigen werk brengen.

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.